VINDUESFOLIE

Hottryk leverer tryk i alle former, farver og mønstre

Vinduesfolie har vi arbejdet med gennem de seneste 7 år, og det er udelukkende fantasien, der sætter grænser for resultatet. De kan nemlig bruges til rigtig mange formål.

Vi har blandt andet pyntet flere butiksfacader med reklamebudskaber til kunderne, ligesom vi har været med til at skabe forskellige indendørsløsninger målrettet både kunder og medarbejdere.

Man kan benytte vinduesfolie til forskellige former for afskærmninger af kontorer, og dermed skærme for nysgerrige blikke, uden lyset bliver bremset i at nå ind.

Har I brug for hjælp?

Hvilken slags vinduesfolie kunne I tænke jer? Hottryk sender jer gerne et uforpligtende tilbud, og vi hjælper jer med råd, vejledning og inspiration. Ring til os på 74 66 64 31 og fortæl os lidt omkring jeres ønsker, så hjælper vi med at finde den bedste løsning. Har I ikke låst jer fast på en løsning endnu, så hjælper vores dygtige grafikere jer gerne med inspiration.

I er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen. Sæt gerne et par ord på jeres udfordring og ønsker. Vi vil så vende vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

Home » Vinduesfolie