TRYK-METODER

Digital

Digitaltryk er den mest benyttede trykmetode i dag – når man har brug for små oplag og hurtig levering. Vores digitale trykmaskine begrænser ikke kreativiteten – som maskinerne gjorde for blot ganske få år siden. I dag er der mulighed for lak, udstansning, præg osv. via en god efterbehandling.

Flatbed

Flatbedprint er en printmetode som gør det muligt at printe direkte, på næsten alle typer materialer på op til 45 mm. i tykkelsen såsom døre, spånplader, fliser, klinker, mobilcover, glas og akrylplader m.v.

Ergo findes der stort set ikke det vi ikke printer på.

Vi finder den passende løsning

Vi er altid åbne for, at nå frem til de bedste resultater til netop din trykopgave, sammen med dig. Kontakt os endelig på telefon 74 66 64 31 eller kig forbi, så giver vi gerne en kop kaffe

Kontakt os

Offset

Offset tryk anvendes til større oplag og giver stadig den højeste kvalitet. Offset er baseret på trykplader, vand og farve. Tryk-metoden er anderledes end digitaltryk, men vi vil selvfølgelig meget gerne vise og forklare dig hvordan den anvendes og hvad forskellen er mellem offset- og digitaltryk.

Latexprint

Latexprint er den sidste nye teknologi indenfor storformatprint. Latexfarven er baseret på vand og latexgummi og dermed meget miljøvenlig og uden lugtgener. Latexteknologien giver mulighed for meget hurtig videreforarbejdning som igen kommer kunden til gode på grund af kortere leveringstider.

Home » Trykemetoder