OM OS

Teknologi og grafisk håndværk

Grundfilosofien er at kunne levere trykopgaver i meget høj kvalitet til den rigtige pris og leveringstid. Vores kvalitetsmålsætning er den samme: Vi ønsker at kunne levere den bedste kvalitet på markedet. Derfor er det også et mål at råde over det bedst tilgængelige produktionsudstyr.

Vi håndhæver de grafiske håndværksmæssige dyder i hele produktionsprocessen. Derfor har alle vores medarbejdere en grafisk uddannelse.

Vi tillader os at have en mening. Hvis vi opdager fejl i trykfiler, melder vi altid tilbage. Hvis vi kan se en bedre eller billigere løsning på en forespørgsel, kommer vi med et alternativt forslag.

Vidtrækkende service

Alt, hvad der handler om tryk, er indenfor vores rækkevidde. Vi er eksperter i skabelsen af messesystemer, roll-ups, bannerprint, tryksager og vinduesfolie. Vi er kreative og finder altid på nye løsninger. Har du en god idé? Tøv da ikke med at tage en snak om det med os, så fører vi idéen ud i livet.

Hottryk tager hensyn til miljøet

Vi har indrettet vores produktionsapparat, så vi skåner omgivelserne. Vi har taget de ekstra skridt, miljøorganisationer bør kunne forvente af en moderne grafisk virksomhed. Vi har ambitioner om fortsat at udvikle vores produktion i samspil med miljøet, og vi har tillid til, at vores kunder er enige med os i vores bevidste miljølinje.

Vores kunder risikerer ikke at få dårlig omtale på grund af produktionsmetoder. Vores kunder kan føle sig sikre på, at vi som leverandør lever op til miljøforventningerne, men selvfølgelig koster det, så derfor beregner vi 1% miljøbidrag på alle vores ordrer.

Vi kan også hjælpe dig

Hos Hottryk står vi altid klar til, at dele ud af vores erfaring og gode råd. Har du derfor nogen spørgsmål til vores ydelser, eller blot tanker omkring din virksomheds synlighed, eller andet? Er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på vores telefon 74 66 64 31 eller udfyld vores kontaktformular, hvor du kort beskriver dit problem eller overvejelser – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os
Home » Om os