MESSESYSTEMER

Skal man deltage på messe, så skal man gøre det ordentligt

Man deltager på messe for at gøre opmærksom på firmaets produkter eller services. Derfor er det også afgørende, at de signaler, man sender, er gennemtænkte og gennemarbejdede, så de besøgende ikke er i tvivl om ens professionalitet. Messestanden er firmaets udtryk udadtil, og er opstillingen rodet og sjusket, så kan det koste kunder.

Hottryk skaber professionelle messesystemer

Hvis man ikke prioriterer et professionelt line-up, når man drager afsted på messe, så er det i mange situationer bedre at blive hjemme – man sparer omkostninger til standplads og transport, og medarbejderne kan arbejde med deres kernekompetencer i stedet.

Griber man det rigtigt an (og spørger os til råds), så kan der omvendt være en rigtig god forretning i at hive et par dage ud af kalenderen og tage ud at vise hvilke fremragende produkter, man har på hylderne. Man får mulighed for at kigge kunder og producenter direkte i øjnene, og er man bare en smule ihærdig, kan man få værdi informationer om hvad kunder lægger vægt på i deres valg.

Fra nul til messeklar på under 10 minutter

Det positive er, at det er muligt at gå fra 0 til messe på under 10 minutter med gode messesystemer. Med assistance fra Hottryk kan I få en færdig pakke, der er hurtig at pakke ud på messen – og hurtig at pakke ned igen bagefter, så I er klar til næste punkt på dagsordenen.

Vi har oparbejdet en rutine i at klargøre en messestand til den målgruppe, der ønskes, og vi kan levere alt fra popup vægge, Messedisk Case & Counter til brochurestande – det hele skræddersyet til jeres virksomhed, med jeres slogans, salgsbudskaber og logo.

Må vi sende jer et tilbud?

Ring gerne til os på 74 66 64 31, så kan vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med messesystemer, så I bliver klar til den næste messe. I er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os.

Kontakt os
Home » Messesystemer