FLAG! SÅ KAN DU OGSÅ SES PÅ AFSTAND

Er der noget at flage for?

Signaler kan være både gode og dårlige, og når en virksomhed har eget flag, så er det endnu et signal, man sender til omverdenen. Man signalerer, at her er en virksomhed, der gerne vil “stå på mål” for sit brand, man vil gerne stå ved de ting man producerer – ja man er ligefrem stolt af sit arbejde. Når man er stolt af sit arbejde og sine produkter eller services, så er det selvfølgelig vigtigt, at mulige kunder, leverandører og samarbejdspartnere får samme indtryk når de ser flaget.

Ser de et rent flag, med et klart genkendeligt logo, så er I nået langt. Ser de et flosset og beskidt flag, så kan I næsten være sikre på, at de ikke deler jeres opfattelse af virksomheden. Vores print-eksperter har i flere år rådgivet virksomheder, der ønsker reklameflag, og I er meget velkommen til at ringe til os på 7466 6431.

Vi deler ud af vores erfaring

Gennem årene har vi produceret alt fra trekantede flag til brug på salgsmessen, firkantede flag til domicilet og beach-flag til stranden. Vi tager gerne imod nye udfordringer, og ser dermed frem til at høre fra jer, så vi kan hjælpe, med at producere flagene til jeres virksomhed.

Kontakt os
Home » Flag og beachflag