BANNERBOW

HVAD ER BANNERBOW®

Bannerbow er et nyt svensk displayprodukt til messer, udstillinger og events. Idéen til bannerbow blev skabt, da Ulf Meijer trak en seddel hen ad en bordkant, så det blev til en bue. Han lagde den på skrivebordet og syntes det var en dejlig form med et udtryk, der stod i modsætning til alle de flade og kantede former, man ofte ser på bannere.

Professionel service og bannerprint

Hottryk har stor rutine i rådgivning og udarbejdelse af forskellige typer af bannerprint til både udendørs og indendørs anvendelse. Vi har erfaringen og eksperterne på området, uanset om det skal være stof, presenning, mesh eller brandhæmmende materiale.

Bannerbow er en nyskabelse til butikseksponering, i kabinen eller til udstilling. Med den bærbare bue kan du nemt oprette en spændende kabineløsning – et tredimensionelt alternativ til roll-ups og bannere.

En unik måde at promovere sig på

Den oplevelse en bannerbow skaber er virkelig unik. Det skaber et indbydende rum, etage og transparens på samme tid. Et rum, der kan bæres over skulderen. Design bannerbow som du selv ønsker med din egen grafik, logo og materialer. Brug en bue individuelt eller sammen i forskellige kombinationer.

Bannerbow er transportabel og nem at samle, og du har ikke brug for værktøj, skruer eller andet udstyr til at sætte din bannerbow op. Den kan let monteres af én person på fem minutter. Når I skal videre, folder I blot buen sammen og tager den med i en praktisk skuldertaske.

KONTAKT OS OG HØR NÆREMRE

Har du lyst til at få uddybet og drøfte de mange muligheder for bannerbow til netop din virksomhed, og hvilken løsning der passer bedst til netop dit behov? Ring til os på 74 66 64 31, så kan vi tage en snak om den bedste løsning. Du er også meget velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os
Home » Bannerbow