Vinduesfolie

Kontakt Hottryk når jeres vinduesfolie skal udskiftes

Hottryk leverer tryk i alle former, farver og mønstre

Vinduesfolie har vi arbejdet med gennem de seneste 7 år, og det er udelukkende fantasien, der sætter grænser for resultatet. De kan bruges til mange formål. Vi har blandt andet pyntet flere butiksfacader med reklamebudskaber til kunderne, ligesom vi har været med til at skabe forskellige indendørs løsninger målrettet både kunder og medarbejdere.

 
Man kan benytte vinduesfolie til forskellige former for afskærmninger af kontorer, og dermed skærme for nysgerrige blikke, uden lyset bliver bremset i at nå ind.

Har I brug for hjælp

Hvilken slags vinduesfolie kunne I tænke jer? Hottryk sender jer gerne et uforpligtende tilbud, og vi hjælper jer med råd, vejledning og inspiration. Ring til os på 7466 6431 og fortæl os lidt omkring jeres ønsker, så hjælper vi med at finde den bedste løsning. Har I ikke låst jer fast på en løsning endnu, så hjælper vores dygtige grafikere jer gerne med inspiration.

I er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen. Sæt gerne lige et par ord på jeres udfordring og ønsker. Vi vil så vende vi tilbage hurtigst muligt.